Bureau Erik Visser
Alteveer GN
T: 06 22 06 23 65
info@bevis.nl
KvK: 02088336

Database

Database beheer

BEVis ontwerpt database systemen voor elk gebruik. Voor bijvoorbeeld een bedrijfs-administratie-systeem is het mogelijk om het klanten-bestand te koppelen aan het bestand met uitgevoerde werkzaamheden, met daaraan gekoppeld o.a. de tarieven, producten, overzichten, onderzoeksrapporten en vele andere zaken. Met een druk op een knop rolt er een factuur uit de printer, stapels adres-etiketten, bedrukte enveloppen, overzichten per maand, per jaar, per klant, per regio, per type werkzaamheden enzovoorts enzovoorts .... Mogelijkheden genoeg! Ook database-systemen voor onderzoeks-gegevens, verzamelingen (o.a. foto-collectie, muziek, boeken), in- en uitgaven zijn mogelijk.

Een database is eigenlijk een verzameling tabellen met gelijksoortige gegevens in de ruimste zin van het woord. Een database is vaak verdeeld in meerdere verschillende tabellen, elk van die tabellen bevat een deel van de gegevens. Al deze tabellen zijn te koppelen en tezamen levert dat een database(-systeem) op. Een database-systeem biedt welhaast eindeloze mogelijkheden, gebruiksgemak, tijd- en dus kostenbesparing en is geheel op maat te maken waar alles overzichtelijk is gerangschikt en waar het gebruiksgemak en functionaliteit bovenaan staan.

BEVis heeft ruime ervaring met het op maat bouwen van database-systemen in Filemaker Pro 8 en 10. Een dergelijk systeem wordt dan geleverd als op zich zelf staand programma voor Windows zonder dat u een prijzige licentie of aparte software hoeft aan te schaffen. U kunt ervoor kiezen BEVis uw gehele gegevensset in database systemen in te laten voeren of alleen uw databasesysteem te laten ontwerpen.

Wilt U weten wat de mogelijkheden zijn voor bijvoorbeeld uw bedrijf, vereniging, club of persoon: neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te verkennen.