Bureau Erik Visser
Alteveer GN
T: 06 22 06 23 65
info@bevis.nl
KvK: 02088336

Webdesign

BEVis Webdesign maakt website's op maat. BEVis maakt maatwerk van de website voor uw bedrijf, club, vereniging, etc. Dit uiteraard overeenkomstig uw wensen, huisstijl en doelgroep. BEVis kan uw website verzorgen in een systeem naar keuze (bijvoorbeeld Joomla!, Drupal, PHP, etc). Uw website kan zeer simpel maar wel professioneel worden opgezet of custom build met geheel eigen design. Dit hangt samen met uw wensen en budget.

Na het doornemen van uw wensen kan het ontwerpen en bouwen beginnen. Functionaliteit en overzichtelijkheid zijn voor een website-bezoeker cruciale factoren. Uw huisstijl speelt hierbij een belangrijke rol. Uw website is zowel uw advertentie als uw communicatievenster naar de rest van de wereld. Dit houdt in dat u zowel uzelf kunt verkopen met een profesioneel uitziende website, maar ook dat u hierin tegelijkertijd alle aspecten van uw bedrijf, vereniging en dergelijke kunt laten zien. BEVis webdesign zal uw website laten voorzien in beide aspecten. Dit is voor iedereen mogelijk, ook met een keiner budget!

Voor de bezoekers van een website is het belangrijk dat de inhoud van een website regelmatig wordt onderhouden en geactualiseerd. BEVis kan opereren als webmaster, waarbij u de benodigde informatie per mail opstuurt. BEVis Webdesign zorgt er dan voor dat dit zo spoedig mogelijk wordt geplaatst. Dit zal uiteraard in overleg met u plaatsvinden. Echter u kunt er ook voor kiezen uw website te laten voorzien van een onderhouds-systeem (Content Management Systeem, CMS). Hiermee kunt u zelf eenvoudig en zonder uitgebreide technische kennis of extra software, uw website onderhouden en actualiseren. Een Content Management Systeem is in termen van gebruik vergelijkbaar met een gemiddelde tekstverwerker.

Hoe werkt het?

U heeft besloten dat u een website wilt en u heeft BEVis Webdesign gevonden. En dan...?

Wat is nodig voor uw website:

  1. Een domeinnaam (www.naamvanuwbedrijf.nl) en een hostingpakket:
    Dit is te vinden bij één van de vele webhosting-providers in Nederland. De domeinnaam moet uniek zijn en bij voorkeur de inhoudelijke lading dekken. Het hostingpakket dient te beschikken over PHP en tenminste 1 MySQL Database (noodzakelijk voor CMS), dit is in de regel standaard bij de meeste providers. U kunt er voor kiezen dit zelf te regelen, maar BEVis Webdesign kan dit traject ook voor u verzorgen;
  2. Een website-structuur en uiterlijk:
    U heeft vast en zeker zelf al de nodige ideeën over hoe het er uit moet gaan zien. Deze ideeën worden, in combinatie met de ervaring en mogelijkheden van BEVis in overleg uitgewerkt. De uiteindelijke website-structuur is afhankelijk van uw wensen, huisstijl en het aantal onderwerpen dat u wilt laten zien. In overleg kan BEVis ook een huisstijl voor u ontwikkelen;
  3. Website-vulling; Teksten, foto's, plaatjes en dergelijke. Het is zowel mogelijk dat BEVis dit voor u verzorgt of u kunt ervoor kiezen uw eigen materiaal aan te leveren:
    Indien u ervoor kiest BEVis teksten en beeldmateriaal voor uw website verzorgen, dan wordt dit door BEVis in nauw overleg ontwikkeld. Uw eigen ideeen worden hierbij als leidraad gebruikt. Ook is het mogelijk dat BEVis een huisstijl voor uw website ontwikkeld.

Indien u ervoor kiest uw eigen materiaal zoals zoals (digitale) teksten, foto's, plaatjes, logo's en andere relevante zaken aan te leveren, dan zorgt BEVis voor het plaatsen van de teksten en het bewerken van de foto's en ander beeldmateriaal.

Na het bespreken van uw wensen zal BEVis een offerte opmaken. Na uw goedkeuring gaat BEVis voor u aan de slag met uw website. Tussentijdse terugkoppeling en aanpassing is ten allen tijde mogelijk. Na het ontwikkelen van uw website wordt de website uiteraard nog aan u voorgelegd in een testversie. Na goedkeuring wordt de nieuwe website gepubliceerd. BEVis is pas klaar als u 100% tevreden bent.